Стопкадър Нова ТвПореден сигнал за домашно насилие над българска жена. Жестоко насилие над жена в Дупница.

...
Стопкадър Нова ТвПореден сигнал за домашно насилие над българска жена. Жестоко насилие над жена в Дупница.
Коментари Харесай

Нова: Мъж нападна жена с нож и я преби в Дупница

Стопкадър Нова Тв

Пореден сигнал за домашно принуждение над българска жена. 

Жестоко насилие над жена в Дупница. Тя споделя, че мъж, с който живеела допреди година на фамилни начала я е нападнал с нож и я е пребил. Заподозреният е арестуван. Жената отхвърля да разкрие самоличността си. Разказва ни, че мъжът от дълго време я заплашвал от ревнивост. Миналия четвъртък няколко пъти идвал да я търси.

През деня издебнал комфортен миг, качил се в жилището и влезнал вътре. " И го виждам - той е на входната ни врата и потегля против мен, държейки нож. Острието беше насочил против мен. Той се огледа и видя, че съм сама. И стартира да ме удря ", описа пред NOVA потърпевшата.

Боят траял над 10 минути. После мъжът си тръгнал. " Отидох до огледалото, тъй като усетих усет на кръв в устата си. Когато се погледнах, видях, че едната ми буза е надълбоко срязана ", посочва жената.

Тя незабавно е била призната в болница, където се е наложило да ѝ бъдат направени няколко шева. " Лекарите споделиха, че животът ми е избавил 1 см. В смисъл 1 см по-надолу, в случай че ме е срязал, прерязва сънната артерия и загивам ".

Двамата имат две деца, които не са били у дома по време на побоя. Редовно мъжът упражнявал насилие, като при един от случаите нанесъл жесток побой с бухалка. Въпреки това всякога успявал да откри метод да се извини и да се прибере, написа dunavmost.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР